RTC Midden

Vanaf september 2018 is de stichting RTC-RWPS Midden opgericht. Vanuit de stichting wordt het Regionaal Talent Centrum (RTC) Midden opgezet.
Het RTC Midden oprichten doen we in samenwerking met de KNZB en Sport Utrecht. De trainingen voor het RTC Midden gaan verzorgd worden door Arjan Vos en Johan Aantjes.

Het RTC Midden biedt vereniging onafhankelijk waterpolo trainingen aan en is bedoeld voor spelers in de leeftijd van +/-12-16 jaar (middelbare school jaren) met aantoonbaar talent en de benodigde ambitie om een echte topspeler te worden. Trainen bij een RTC gebeurt op uitnodiging.

Het RTC Midden wil september 2019 een volledige trainingsprogramma aanbieden voor spelers. De voorbereidingen voor dit programma zijn gestart.
Sport Utrecht kan spelers helpen om met school te regelen dat ze onder schooltijd kunnen trainen. Er is nauw contact met de Sporttalentscholen en KNZB.

In de opstart naar het RTC zijn er twee trainingen gestart. De trainers Johan Aantjes en Arjan Vos zijn gestart met training geven op donderdagochtend om 8:30 – 9:45 uur in Fletiomare in de Meern. Op maandagochtend wordt een training gegeven in de Kromme Rijn.

Ben je geïnteresseerd in het RTC Midden, wil je meer informatie, wil je weten of je ook voor training bij het RTC in aanmerking komt, stuur een mail naar