PowerPoint Clinic

De PPT van de clinics over de nieuwe spelregels is gepubliceerd.

Klik hier

Signaleringen

Vanaf 2 februari 2019 gaan we aan de slag met signaleringen. Voor de uitleg klik je hier.

Calamiteitennummer

Per 1 februari is voor de indelers één calamiteitennummer. Voor het nummer en de uitleg klik je hier

Scheidsrechters bijeenkomst

Op 1 februari ’19Off van verd waren zo’n 70 scheidsrechters aanwezig op de scheidsrechters bijeenkomst. De onderwerpen die behandeld werden leverde af toe een levendige discussie op. Extra dimensie was het aantal scheidsrechters dat in het zonnetje werd gezet. Zij kregen de oorkonde en speldje die behoort bij Official van verdienste. Daarnaast werden Jan Korver en Theo Berends bedankt voor het 25 jaar fluiten van wedstrijden.
De avond kan worden beschouwd als geslaagd en het hele programma is te vinden in de PowerPoint. Klik voor de presentatie op de scheidsrechtersbijeenkomt van 1 februari 2019  hier

Declareren Parkeren

Bij de zwembaden waar je parkeergeld dient te betalen is de Amerene in Amersfoort erbij gekomen. Je betaalt € 0,70 voor de eerste vier uur.

Vanaf 1 juli 2019 gaat het declareren hiervoor digitaal.  Voor de regioscheidsrechters kies je regio Midwest en als contact persoon Frank Schoenmaker (WP Penningmeester). Na het verzenden ontvang je een e-mail die je dient te bevestigen. Na deze bevestiging wordt declaratie definitief en ontvange je aan afschrift in je e-mail.  Klik voor het formulier hier.

Papieren wedstrijdformulier

Lees hoe te handelen als er gebruik wordt gemaakt van een papieren wedstrijdformulier op https://www.knzbmidwest.nl/waterpolo/competitieleiders

Seizoen 2018 - 2019

De RSC is blij met 4 indelers, want het is behoorlijke klus om de wekelijkse roosters rond te krijgen, maar om dit in goede banen te leiden is jullie medewerkeing nodig.

Het komt namelijk nog steeds voor dat er mails binnenkomen op het mailadres van de indelers, die over meerdere speelweekenden gaan.

Doe dit niet.

Kijk op www.knzbmidwest.nl/waterpolo/rsc/indelen  via welk weekend doet en stuur per speelweekend een bericht. Er wordt wel één mailadres gebruikt, maar daaronder zitten per indeler een map waar de mail wordt in geplaatst. Bij meerdere datums wordt deze in de mailbox van de indeler met de eerste indeler geplaatst.

Hetzelfde geldt bij calamiteiten binnen 48 uur voor aanvang van de wedstrijd waarvoor je bent aangesteld. Neem dan enkel telefonisch contact op met de betreffende indeler. Zorg dat je de telefoonnummers van de indelers bij je hebt, zodat je altijd de juiste indeler kan bellen.

Op deze wijze voorkomen we onnodige misverstanden in de communicatie.