Nieuwe Scheidsrechters

Op zaterdag  16 juni 2018 is het examen geweest van drie SR cursussen.
Een geslaagde examen dag mede dank zij docenten, examinatoren en de gastvrijheid van ZV de Dolfijn  waar het examen plaats vond. Van de 52 cursisten zijn er 44 geslaagd, gaan er 3 nog examen doen is er 1 cursist die herexamen doet.
Jammer genoeg zijn er 4 cursisten voortijdig gestopt.

Geslaagd zijn met de bevoegdheid Ycochtend
Eric Breems, Gert de Groot, Jasper Klein, Ad Lindenman

Met de bevoegdheid YD
Leonie Behrens, Sianne Blikslager, Stan Blok, Helen Boering, Ben Bolsenbroek, Myrne Heemskerk, Dino Hoeven, Levy Hoeven, Lars Kerkhoff, Steffan Köhnke, Jeroen Koster, Job Kuiper, Matthijs Linck,  Christaan van de Oever,  Redmar Poortstra, Frank Pruyn,  Hanna Rosingh, Robert van Rossum, Justin Speet.

Met de bevoegdheid Ye
Eline Antonissen, Iris  van Drimmelen, Idwer  Genee, Lotte de Groot, Britt Hoitinga, Marianne Jongsma, Sven Nel,  Emrah Ozpeynirci , Sebastiaan  Raap, Bart Roelofsen, Karim Witte.

Met de bevoegdheid Yf
middagDylan Blokhuis, Maud Eriks, Jelk Kruk, Carla  Rijlaarsdam, Kick Rutten, Luuk Rutten, Hagen  Stolk, Yvonne  Tiersma, Jorrit Wieringa, Mieke Wobben

Dit is een mijlpaal voor regio Midwest. Nog nooit hebben zoveel mensen de cursus gedaan en zijn hiervoor geslaagd. Met de vier die er her- of nog examen moeten doen kan dit in één keer op 48 nieuwe scheidsrechters komen.
De RSC wenst de nieuwe scheidsrechters veel plezier met het fluiten.

Seizoen 2018 - 2019

De RSC is blij met 4 indelers, want het is behoorlijke klus om de wekelijkse roosters rond te krijgen, maar om dit in goede banen te leiden is jullie medewerkeing nodig.

Het komt namelijk nog steeds voor dat er mails binnenkomen op het mailadres van de indelers, die over meerdere speelweekenden gaan.

Doe dit niet.

Kijk op www.knzbmidwest.nl/waterpolo/rsc/indelen  via welk weekend doet en stuur per speelweekend een bericht. Er wordt wel één mailadres gebruikt, maar daaronder zitten per indeler een map waar de mail wordt in geplaatst. Bij meerdere datums wordt deze in de mailbox van de indeler met de eerste indeler geplaatst.

Hetzelfde geldt bij calamiteiten binnen 48 uur voor aanvang van de wedstrijd waarvoor je bent aangesteld. Neem dan enkel telefonisch contact op met de betreffende indeler. Zorg dat je de telefoonnummers van de indelers bij je hebt, zodat je altijd de juiste indeler kan bellen.

Op deze wijze voorkomen we onnodige misverstanden in de communicatie.