Indelen

Vanaf het seizoen 2015-2016 doet de RSC normaliter met vier indelers het inroosteren van de scheidsrechters. Deze indeler zal alle mails omtrent het betreffende rooster lezen en beantwoorden. Het kan dus mogelijk zijn dat een antwoord even op zich laat wachten, omdat de indeler ook een werkzaam leven heeft..
Bij een calamiteit dan contact opnemen met de indeler. Die is voor calamiteiten te bereiken op:

                085 - 06 06 489

Let op, dit nummer niet gebruiken voor overnameverzoeken of vragen, daarvoor een e-mail sturen naar   Antwoord niet op e-mails, maar maak een nieuwe mail met in het onderwerp de dag waarover dit gaat. Vermeld bij overname de wedstrijden en de wedstrijdnummers, deze zijn gemakkelijk te halen uit de basisroosters die te vinden zijn op: https://www.knzbmidwest.nl/waterpolo/rsc/indelen/roosters En vergeet niet je volledige naam en bondrelatienummer te vermelden.  Uiteraard zullen jullie begrijpen dat we niet 24/7 bereikbaar zijn. Hieronder de tijden dat er wordt doorgeschakeld en je eventueel een boodschap kan inspreken.

Maak per speelweekend een aparte mail en niet met meerdere speelweekenden in de mail. Dit voorkomt dat de mail bij de verkeerde indeler terecht komt.                                   Hieronder het overzicht wie die week roosterwijzigingen en calamiteiten doet.

Voor seizoen 2019-2020 beginnen met drie indelers en zijn we nog op zoek naar een vierde indeler, zodra deze is gevonden zal onderstaand rooster worden aangepast

ondelen verdeling