Reis declaraties

Voor het maken van de reisdeclaraties wordt geen onderscheid gemaakt of je met openbaar vervoer reist of per eigen vervoer. Er wordt altijd € 0.25 per km. berekend.
In het begin van de maand worden de reisdeclaraties gemaakt over de maand ervoor.  Dit zolang het seizoen loopt.

Pas als de (digitale) wedstrijdformulieren van de laatste speeldag zijn gecontroleerd (± week na de datum) kunnen de reisdeclaraties (± 350) worden opgemaakt en gecontroleerd. Daarna gaan deze naar de penningmeester van de regio, die de betalingen inboekt in het systeem van de KNZB. De KNZB doet de uiteindelijke betalingen.

Tussen het maken van de reisdeclaratie en de uitbetalingdoor de KNZB  kan 14 dagen zitten.

Parkeren

Bij parkeren voor een paar zwembaden ontkom je niet aan het betalen van parkeergeld. Dit parkeergeld mag je declareren. Wij hebben daar een kopie van de kwitantie voor nodig.

Vanaf 1 juli 2019 gaat dit geheel digitaal. Vul het formulier volledig in. Kies Regio Midwest en als contactpersoon Frank Schoenmaker (WP penningmeester) en sluit de kopie van de betaling als bijlage.

Na het verzenden ontvang je een e-mail die je dient te bevestigen. Na deze bevestiging wordt declaratie definitief en ontvange je aan afschrift in je e-mail.

Om het formulier in te vullen klik hier

Dit is de werkwijze voor alle regio scheidsrechters uit de regio MidWest. Kom je uit een andere regio / of bond, informeer dan bij je eigen regio / bondsbureau hoe het daar geregeld is.