Regio Midwest

Welkom op de site van KNZB regio Midwest, de mooiste zwemregio van Nederland. Het gebied van regio Midwest omvat de provincies Noord Holland en Utrecht.

De regio Midwest staat voor de promotie van de zwemsport in haar gebied. Ze organiseert opleidingen voor officials en wedstrijden. Dit doet ze voor de vier zwemdisciplines Waterpolo, Wedstrijdzwemmen, Synchroonzwemmen en Schoonspringen. Al deze prachtige sport takken zijn bovenin beeld te vinden via de tabjes. Daarnaast is er de G-sport, ofwel gehandicaptensport. Specifieke informatie daarover staat onder dat tabje.

Hiernaast zorgt de regio voor contact leggen tussen haar verenigingen en KNZB centraal (bondsbureau en bondsbestuur).

De regio kan via deze site daarnaast bijeenkomsten bekend maken die iets te maken hebben met de zwemsport. Denk aan het organiseren van trainingen, wedstrijden, links naar sites of andere zaken welke samenhang hebben met de zwemsport. Contact hierover kan gelegd worden via de vier disciplines en de webmaster – zie onder het tabje Regio.

Kijk eens rond op onze site en doe er uw voordeel mee. Wij zien u graag binnenkort terug aan de badrand!Een sportieve groet,
Jan Ursem,

voorzitter regio Midwest

RegioMidwest